HuismussenBlog; Het Huismus habitat op 17nov2013

Zo. Dat was een aardige stilte op de webpagina’s van Stichting Witte Mus. De vaste lezeressen en lezers zullen inmiddels wel begrijpen dat dat meestal duidt op (grote) tegenslagen in privé-levens. In dit geval zelfs meer dan 1, waar je mee moet leren omgaan. En dat ging en gaat niet “zonder slag of stoot”. Dat komt niet vanzelf goed.
So be it.

= = =

Terug naar de huismussen van Nederland.
Het vervolg op de laatste post, met de oproep te gaan stemmen.

Het is jammer, maar ons project “HUISMUS HABITAT” heeft niet genoeg stemmen gehad om voor de grote prijs in aanmerking te kunnen komen. Dat heeft maar gedeeltelijk te maken met de media die niet publiceerden, ondanks het versturen van persberichten. Misschien is het struikelblok dat we niet lokaal of regionaal werken, maar landelijk.
Dat is dus een fenomeen om rekening mee te gaan houden.
Wie weet passen we onze aanpak, wat de media betreft, maar eens een beetje aan.

Toch zijn we een aardig eind gekomen. Dat was dan weer vooral te danken aan de lezeressen en lezers van onze nieuwsbrief, degenen die via twitter onze berichten ge-retweet hebben en de facebook-gemeenschap.

Maar je hebt geen huismussen om je heen leven als je niet bereid bent er van te leren. En behalve habitat-kenmerken pik je ook wel eens andere dingen op.

Zo is een huismus niet voor 1 gat te vangen.
En wij ook niet.

🙂
Dus we zijn door gegaan voor de vouchers.
Daar hebben we toezeggingen voor gekregen.

  del.icio.us this!

No Response so far »

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words

You must be logged in to post a comment.