Huismussen; Het Huismus biotoop op 18apr2012; Zet de Huismus op de kaart !

Update van inventarisatie van huismussen
“Zet de huismus op de kaart !”

Er komen nog altijd reacties binnen van mensen die afgelopen zondag tussen 10:00 en 10:10 uur hebben gekeken of er op het erf (in de tuin, op het balkon) huismussen waren of niet. We hebben een aardig aantal enveloppen ontvangen. Naar schatting zitten we nu toch wel ruim over de 100 deelneemsters en deelneemers. Dat zijn veel plaatsen waar de huismussen verblijven. Ook een uit Belgiƫ en 1 uit Engeland. Jammer genoeg is dat dan voor spek en bonen .. maar we bewaren ze wel zeker.

Een vraag wordt nu nog regelmatig gesteld, per post en per e-mail, en dat is de vraag of het formulier niet digitaal ingevuld zou kunnen worden.
Antwoord;
We hadden ingeschat dat mensen goed overweg zouden kunnen met het uitdraaien van de pdf, het in te vullen, en vervolgens de keus te hebben uit een aantal opties;
– inscannen er per e-mail retourneren.
– het formulier per fax retourneren.
– het formulier per post retourneren.
Voor de hele slimme mensen was er ook nog de optie het formulier als afbeelding in een tekenprogramma in te lezen, in te vullen in het zelfde tekenprogramma, en dan weer als afbeelding naar ons te sturen, maar die hadden we, vanwege de ongebruikelijkheid ervan, er maar niet bij genoemd.

Er is echter zo vaak gevraagd naar een digitaal in te vullen formulier dat we dat de volgende ronde, 19 augustus, willen gaan aanbieden.

Wie ons wil helpen dat te ontwikkelen; graag.
Het zal met PHP, MySQL en HTML+JavaScript moeten gaan gebeuren.
Wie ons wil helpen hiervoor fondsen te werven is ook bijzonder welkom.

  del.icio.us this!

No Response so far »

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words

You must be logged in to post a comment.