UITNODIGING brede maatschappelijke discussie landbouw-beleid

WEBSITE:
website www.toekomstglb.nl

FORUM:
http://www.toekomstglb.nl/forum-49.html

Gisteren in de mail gevonden:

UITNODIGING BREDE MAATSCHAPPELIJKE DISCUSSIE LANDBOUW-BELEID

Voor iedereen die graag verandering wil zien
in de wijze waarop landbouw, natuur, milieu, dierenwelzijn en biodiversiteit
in Nederland vooral met elkaar in conflict zijn.
Terwijl het elkaar zou kunnen versterken.

PERSBERICHT LNV:

Wilt u meepraten over hoe het Gemeenschappelijk landbouwbeleid van de EU (GLB) eruit moet zien ná 2014? U kunt dit doen op de website www.toekomstglb.nl. Deze interactieve website is een initiatief van het Netwerk Platteland in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

De site is bedoeld om een brede maatschappelijke discussie tussen ondernemers en andere betrokkenen van het GLB mogelijk en zichtbaar te maken. Via blogs, forums, twitterberichten, LinkedIn kunt u kennis en ideeën uitwisselen. U kunt natuurlijk ook – zonder zelf actief mee te doen – de informatie op de site bekijken en volgen. De website geeft verder een goed overzicht van de totstandkoming van het Europese landbouwbeleid.

Dat de maatschappelijke betrokkenheid bij het toekomstige Europese landbouwbeleid groot is, blijkt uit de discussies die sinds een half jaar worden gevoerd op de LinkedIn-groep ‘Toekomst Europees Landbouwbeleid’. Deze discussie wordt nu aangevuld met de website www.toekomstglb.nl.

Denk alsjeblieft niet meteen
“O dat is alleen voor mensen werkzaam in die sector”. Maar zoek naar wegen om je er wel mee te kunnen bemoeien, wegen om je stem WEL te laten horen.
Het KAN nu.

Liset Karman

Deze oproep doe ik namens Stichting Witte Mus, daar het het bereiken van ons doel stevig kan versnellen; de huismus haar plek in Nederland terug te geven. Liefst tegelijk met alle leven om de huismus heen.

  del.icio.us this!

No Response so far »

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words

You must be logged in to post a comment.