Huismussen; De Huismus op 29jul2010

07:30 uur – Klimop is van de muur af getrokken.
Gisterennacht, of eigenlijk; vannacht, rond 02:00 uur wakker van vechtende katten. Onze eigen katten hadden ruzie met een toeristische kat. Die liep in de dakgoot.
Vanmorgen zag ik hoe die daar gekomen was; via de klimop tegen de muur dus, want die was losgetrokken en afgebroken. Dat is ook de plek het dichtst bij de slaapKlimop. Dus is het nu vermoedelijk wel duidelijk waarom de mussen niet meer in die specifieke klimop wilden; een van de katten uit de buurt klom er regelmatig in.

11:00 uur – Klimop van de muur af gehaald en tegen trellis ernaast op geleidt. Dakgoot onbereikbaar gemaakt met stekelachtige zaken. Ben benieuwd of ik vannacht weer een katten gevecht te horen krijg.
Ben ook benieuwd of de mussen nu met een paar dagen toch weer in de bollenschuurKlimop durven te overnachten.

  del.icio.us this!

No Response so far »

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words

You must be logged in to post a comment.