Huismussen; De Huismus op 13mei2010

10:00 uur – Op één moment zijn er 16 jongen huismussen op een open plek, op de grond, in de achtertuin aan het fourageren / wachten-op-voer. De 17e mus is een volwassen vrouwtje dat een deel van de jongen voert.

Benieuwd hoeveel dat er vanavond zijn. Er worden er geroofd, maar er vliegen er in de loop van de dag ook nog uit.

= = =


10:00 hours – At one point in time there are 16 young house sparrows in an open space, on the ground, in the back garden. Seemlingly fouraging but mostly waiting for food. The 17th house sparrow is an adult female that feeds part of the young.

Have to wait and see how many there are this evening. Some will have been taken, and some may have left their nest later today and joined the group.

  del.icio.us this!

No Response so far »

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words

You must be logged in to post a comment.