Huismussen; de Huismus op 21juli2009

Warme, beetje broeierige dag. Soms zon, soms sluierbewolking.

07:00 uur – De huismussen en de twee parkieten zijn weer blij met het eten dat gisterenAVond nog voor ze was klaar gezet, gelegd en gehangen.

09:00 uur – ‘k Ben eindelijk zo ver dat de twee Kuchies naar buiten kunnen bij hun (eenden-)moeder Pippi en drie andere pullen.
De twee blijken beslist in de zon te willen zitten om te kunnen drogen na hun dringend noodzakelijke bad. (Na 12 uur op het droge in de goed verwarmde opvangkooi.)
Dus heb ik het een en ander moeten snoeien zodat de zon bij de vijver kon komen. (Dat is nog niet zo eenvoudig met een rug die me ieder moment in de steek kan laten, maar het is gelukt. Vandaag komt een vriend me helpen. Gelukkig.)
Droog hooi neer kunnen leggen rondom, zodat ze lekker schoon en droog in de zon konden bijkomen van de narigheid van geforceerde antibiotica terwijl ze toch al kortademig zijn.

Gisterenavond kunnen horen hoe een grote groep huismussen in de klimop op dit erf een plekje zocht. Als ik me niet vergis ging een van de parkieten er ook gezellig bij in. Ik vind het prima. 🙂

  del.icio.us this!

No Response so far »

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words

You must be logged in to post a comment.